Multi Repair SL

trælim

  • Kan skrues i eller bankes perfekt
  • Tør efter 8 minutter
  • Perfekt slibbar efter 55 minutter
  • Meget velegnet til mange træsorter

Trælim med en åbentid, der er mere end tilstrækkelig til god og hurtig forarbejdning? Dette er muligt med PremTech Multi Repair SL. Multi Repair SL er en stærk, fleksibel og højkvalitets to-komponent lim, der er velegnet til mange typer applikationer. Produktet har god temperaturbestandighed, tørrer hurtigt og kan slibes efter 55 minutter. Multi Repair SL er perfekt egnet til reparationsarbejde, der kræver skruning eller bankning i produktet efter påføring. Produktet kan også nemt males over.

Udover trælim er den også velegnet til mange andre anvendelser

Multi Repair SL er velegnet til mange typer overflader såsom sten, mange typer træ, beton, EPDM, keramik, glas, plastik, metal osv. Multi Repair SL er også ideel til alle former for applikationer, der involverer træreparation . Udover den lette efterbehandling, kan produktet også perfekt bearbejdes på mange sværere træsorter, såsom teaktræ. På grund af dens lidt længere åbningstid på 8 minutter har du tilstrækkelig tid til en præcis finish.

Bearbejdning med forskellige værktøjer

Multi Repair SL kan behandles med 2-K Mixer Gun PQ. Dette er en pistol af høj kvalitet, som er ideel til placering i alle slags positioner på grund af dens lette vægt. Du kan også vælge mellem to typer dyser. Den normale 2-K blandermundstykke og 2-K Blandermundstykke HV. HV står for høj viskositet. Det betyder, at de noget tykkere 2-K produkter er nemmere at bearbejde, på grund af de lidt større kamre i denne dyse. Hvis du vælger en mere økonomisk dyse, hvor mængden tilbage i dysen er lavere, så vælg den normale 2-K Mixer Dyse.

Emne: 502453
Farve: Naturlig | Pakket pr. 24 | Indhold: 50 ML