PremTack

høj klæbeevne

Se pris
mere information
  • Meget høj initial tackling
  • Høj slutstyrke
  • 330% brudforlængelse
  • Perfekt egnet til mursten

PremTack er et high tack kit, som vi stolt kan præsentere som det bedste på markedet. PremTack er et højhæftningssæt til direkte og kraftfuld limning og montering af stort set alle byggematerialer og byggeelementer på mange underlag.

På grund af dets ekstremt høje indledende klæbeevne er produktet særdeles velegnet til mange anvendelser inden for byggeri, industri og mobilitet. En anden stor fordel ved denne høje initiale klæbeevne er, at produktet ikke længere behøver støtte i normale situationer.

PremTack opnår en høj slutstyrke efter fuldstændig hærdning. Dette gør den også velegnet til limning og montering, hvor der finder langvarige belastninger sted. PremTack er perfekt egnet til limning af mursten til forskellige underlag.

Høj vedhæftning

For at garantere den korrekte tykkelse og for at forhindre luftindfangning, er det bedst at arbejde med specialen pyramidemundstykke. Denne dyse, også kendt som en V-dyse, skrues på patronen før påføring. Hold derefter pistolen helt vinkelret på overfladen, der skal limes. Dysens åbning er altid på den side, hvor PremTack skal efterlades. Hvis du følger denne metode, garanterer du en smuk pyramide og den mest ideelle anvendelse.

ingen prikker

I nogle situationer virker det mere bekvemt / pænere / mere effektivt at arbejde med prikker. Det fraråder vi kraftigt. Limforbindelsen vil ikke være stærk nok med prikker. Det er bedst at arbejde med lodrette limriller. Når en afstand mellem rillerne holdes mellem 10 og 25 centimeter (afhængig af materialet, der skal limes), opnås den stærkeste forbindelse.

Yderligere råd

PremTack behandles bedst med limpistol. Den specielle transmission af denne applikator gør den meget velegnet til klæbemidler med høj viskositet. Hvis du har brug for yderligere rådgivning vedrørende vores PremTack, bedes du kontakte os på telefon eller e-mail. Vores rådgivere rådgiver dig gerne om dette high tack kit!

Emne: 102160
Farve: Hvid, Sort | Pakket pr. 24 | Indhold: 290 ml