historie

2004 – Oprettelse af PremTech

Med en enorm erfaring i branchen blev PremTech grundlagt med det formål at udvikle og levere produkter af høj kvalitet til automobilmarkedet. Dengang var det officielle firmanavn PremTech (forkortet fra Premium Technologies) CarComplete BV, fordi levering af lydprodukter var en af ​​dets kerneopgaver.

2012 – PremTech stopper med at levere lydprodukter

Fra det øjeblik har fokus og prioritet været fuldt ud at udvikle og markedsføre flydende tekniske vedligeholdelses- og reparationsprodukter til bilindustrien.

2015 – Intensivering af samarbejdet med diverse laboratorier og fyldeparter

Udviklingen af ​​egne produkter forenkles og professionaliseres yderligere. Markedsfokuset ændrede sig også fra kun Automotive til fokus på Byggeri, Industri, Mobilitet, Jernbane og Automotive. Af disse grunde blev navnet på PremTech CarComplete BV ændret til PremTech BV i 2015

2017 – Ny vækstfase

PremTech ses i stigende grad som en rådgivende partner, hvilket resulterer i enorm vækst. Udover sit eget brand markedsfører PremTech en række private labels. De højkvalitetsprodukter fra PremTech i en jakke fra den relevante kunde.

2018 – Udvikling af systemer til byggeri

Systemer udvikles i samarbejde med forskellige parter. Det lufttætte byggekoncept og systemet der er gode eksempler på dette til vandtæt forsegling af våde celler.

2018 – En mere international karakter

PremTechs produkter begynder at finde vej til lande som Østrig, Sverige, USA, Storbritannien, Australien og Indien. I år finder PremTech også sin første distributør i udlandet. Denne udvikling er startsignalet for yderligere ekspansion af international vækst og realisering af internationale ambitioner.

2019 – Udvidelse med kontor i Enschede

I 2019 er virksomhedens størrelse vokset markant. En væsentlig del af medarbejderne kommer fra Enschede, hvilket betyder, at der åbnes kontor i Enschede i juli i år. PremTech arbejder nu fra Woerden, hvor opbevaring, økonomi og distribution foregår. Og fra Enschede, hvor produktudvikling, markedsføring og salg faciliteres og styres.

2020 – Nyt forslag

I år arbejder vi på et nyt forslag til PremTech-mærket. Efter flere års vækst er der tid til at reflektere og se på fremtiden. Hvad står PremTech for, og hvad er unikt ved PremTech. EN brand historie og drivkraften til et nyt image er resultatet, som virksomheden er forberedt på til fremtiden. Vi forbinder ... på alle niveauer.

2021 – Ny virksomhedsidentitet

Det næste skridt tages. PremTech-logoet og den komplette husstil er ved at blive gennemgået for bedre at matche virksomhedens kerneværdier og nye forslag. Et nyt logo er under udvikling. Et drop, bestående af tre drops, der smelter sammen til én, som perfekt afspejler organisationens kernekompetencer. Den nye webshop lanceres i slutningen af ​​april og alle produkter får også et nyt look. Fra ren hvid til sort med klare farveangivelser for de forskellige produktgrupper. Indholdet forbliver det samme, af højeste kvalitet som kunden er vant til, udseendet er kun tilpasset indholdet.

2022 – Oprettelse af PremTech International

For bedre at kunne garantere (international) vækst etableres PremTech International BV i år. PremTech International BV er nu ejer af PremTech-mærket. Mange internt orienterede operationer, såsom produktion, produktstyring, indkøb og markedsføring, organiseres fra det nye driftsselskab. PremTech BV er fra nu af en officiel distributør af PremTech International BV til det hollandske marked.

Fremtid – Vokser internationalt, samtidig med at kerneværdier bevares

Den jordnære, jordnære organisation med produkter af høj kvalitet forbliver PremTech. Kunden kommer først og sammen finder vi den bedste løsning på problemet. Men væksten i organisationen fortsætter på tværs af grænser. Der er de også ved at blive en stor spiller, og der skabes internt rum til at kunne betjene det internationale marked endnu bedre. Markedsfokus er Byggeri, Industri, Jernbane og Automotive.