Fugeforseglingssystem

Sanitære områder som badeværelser og toiletter er vigtige områder i et hjem for mange mennesker. Normalt stilles der et betydeligt budget til rådighed for at indrette disse rum helt efter dine ønsker. Men det gælder faktisk sanitære områder i alle bygninger. Det skal bare være godt organiseret og se pænt ud.

Det samme gælder naturligvis for fugetætningen i disse områder. Der er ikke noget mere irriterende end en lækage på et badeværelse eller en muggen fugemasse. Kunden vil uden tvivl kontakte dig, hvis en af ​​situationerne opstår. Disse risici kan holdes på et minimum med vores fugeforseglingssystem. Påføringen skal naturligvis til enhver tid udføres korrekt og ved brug er kunden ansvarlig for vedligeholdelsen. Men med PremTech produkterne fra dette system bruger du den bedst tilgængelige kvalitet.

TRIN 1 AFSLUTNING AF BRUSERAFLØBET

Vi har udviklet DrainSeal til korrekt og sikkert at afslutte et bruseafløb/afløb. DrainSeal er en 2-K epoxy med en fleksibilitet på ikke mindre end 135%.

Derudover er DrainSeal lav i emissioner, og produktet har en meget lang åben behandlingstid på 8 minutter. Dette gør det sammenligneligt med vores PremSeal med hensyn til behandling.

Gør din overflade ren, tør og fri for fedt. Afslut bruseafløb/afløb med Mixer-Gun HV. Tape steder af, hvor du ikke ønsker at påføre DrainSeal med Masking Tape Gold. Efter 30 minutter kan leddet belastes igen.

TRIN 2 FORBEREDELSE AF UNDERLAGET

Grundlaget er den vigtigste del for et godt slutresultat i næsten enhver proces. Dette er ikke anderledes for ''Joint Sealing System''.

Før tætning skal underlaget være rent, tørt og fri for fedt. Det gælder både eksisterende og nye situationer. I eksisterende situationer skal gamle fugemasse- og klæbemiddelrester nogle gange også fjernes. For at kunne gøre dette på den rigtige måde, har vi udviklet UniSolve Spray. Dette produkt fjerner gamle fugemasse- og limrester og affedter også din overflade. Det betyder 2 applikationer med 1 produkt.

TRIN 3 REALISERER FORSEGLING

Efter at UniSolve Spray/Plasto Cleaner er fordampet, kan du begynde at påføre PremSeal.

Produktet har en brudforlængelse på ikke mindre end 560%, så det perfekt kan absorbere forskellige påvirkninger af underlaget. Derudover er PremSeal meget behagelig og nem at behandle på grund af dens gode stabilitet og produktet har en høj kemikalieresistens. PremSeal fås i forskellige farver. For at behandle PremSeal så optimalt som muligt, råder vi dig til at bruge Sealer Gun. Den unikke transmission af denne fugepistol sikrer enkel og meget præcis behandling af fugemassen.

TRIN 4 AFSLUTNING AF PREMSEAL

Efter påføring af PremSeal skal tætningsmidlet sprøjtes med vores Seal Finisher.

Seal Finisheren er en specialformuleret væske, som i modsætning til andre typer væsker er fri for blandt andet opløsningsmidler, der kan påvirke din fugemasse. Efter påføring af denne skrabevæske kan du afslutte det hele med vores målespatel. Disse Afmes spatler har 16 forskellige muligheder, så du har den perfekte spatel ved hånden til enhver vinkel og i enhver situation.
Bemærk venligst: Når du bruger Seal Finisher på natursten, skal du altid skylle det hele med rigeligt vand for at forhindre misfarvning af overfladen.

TRIN 5 RENGØRING AF DINE VÆRKTØJ OG UNDERLAG

Når den fuldstændige tætning er opnået, råder vi dig til at rengøre dit værktøj og underlaget, som uventet blev beskadiget
pillet ved, kan rengøres med vores Power & Care Wipes.

Power & Care Wipes er praktiske servietter, der er specielt udviklet til at rengøre dine værktøj, overflader og hænder. Disse fnugfattige polypropylenklude er beriget med Aloe Vera og forbliver fugtige i lang tid under brug. Pas på ikke at rense dit ansigt med disse servietter. Den rensende kraft af disse servietter virker fantastisk på dine hænder, men de er for stærke til dit ansigt.