Actueel

Råvarer og knaphed

Corona-pandemien har forårsaget en stor knaphed på råvarer på verdensplan. Prisstigningerne er enorme, og efterslæbet er kun stigende i øjeblikket. På pandemiens højdepunkt var mange fabrikker lukket eller kørt med minimumskapacitet, og opskalering til gamle niveauer og distribution viser sig at tage længere tid end først håbet.

Ud over de ovennævnte problemer har vi for nylig skullet håndtere trafikpropperne i Suez-kanalen. Der har også været stor mangel på containere, som blandt andet skal fragte produkter fra asiatiske lande til Europa. Kort sagt en meget turbulent tid med en masse ekstra udfordringer.

PremTech står også over for disse udfordringer. Produktionstiden er steget enormt på grund af mangel, og vi må forsøge mere end én gang at forudsige, hvad fremtiden vil bede os om. Foreløbig kan vi med undtagelse af en række produkter holde os nogenlunde fri for restordrer. Vi forudser ingen større udfordringer i den nærmeste fremtid. Vi håber, at vi sammen med vores kunder vil manøvrere gennem denne situation så gnidningsløst som muligt.