Actueel

Ved at tilføje Foam Clean Plus, der er virkelig noget at vælge imellem

I sidste uge introducerede vi vores nye Foam Clean Plus. En vidunderlig tilføjelse til vores højkvalitetssortiment. Dette produkt er et meget kraftfuldt rengøringsmiddel til forskellige typer glatte overflader og til tekstiler og polstring. Udover sine stærke renseegenskaber efterlader Foam Clean Plus også en vidunderlig duft efter påføring.

Skumren plus PremTech

Det fantastiske er, at det kombinerer disse egenskaber med, at det er sikkert for de fleste overflader. Derudover sikrer det stabile skum en lang kontakttid, hvilket giver det tilstrækkelig tid til at udføre sit arbejde.

Hvor Foam Clean Plus er ikke egnet til rengøring af glas. Vi har Glass Clean Plus i vores sortiment til dette. Dette produkt er en glasrens i topkvalitet, som er fuldstændig fri for fareskilte og fare- og advarselssætninger. Ved Glas Clean Plus kombinationen af ​​opløsningsmidler og overfladeaktive stoffer sikrer et stribefrit slutresultat, uden at efterlade rester.

Ovenstående produkter har specifikke kvaliteter, hvorved de som specialist er den bedst tilgængelige løsning til din rengøringsudfordring. Men hvis du ønsker at fange begge applikationer i 1 produkt, kan du vælge Skumrens til alle formål. Dette produkt er velegnet til glas, såvel som til glatte overflader og polstring/tekstil. Gør All Purpose Foam Cleaner også dette på partnerniveau? Du vil blive overrasket over slutresultatet.