Hold dine vinduer, glas og spejle stribefrit med vores
professionel vinduespudser

professionel vinduespudser

Lider du også af striber efter du har pudset ruder, glas eller spejle på dit værksted eller firmabil?

Genkender du det sikkert? Efter rengøring af ruder, glas eller spejle på dit erhvervskøretøj eller værksted kan du stadig se snavs og/eller striber. Forureningen er sådan, at den ikke kan fjernes med noget glasrengøringsmiddel, eller glasrengøringsmidlet er ikke kraftigt nok til at rengøre stribefrit. Snavs og/eller striber forbliver. Det er ikke det, du ønsker. Du vil have et produkt, der pudser vinduerne ordentligt på én gang. Mange andre glasrens efterlader nogle gange en rest eller indeholder visse stoffer, der kan forårsage skader på (vindues)gummi eller i sidste ende endda beskadige maling og i sidste ende forårsage korrosion.

Vores professionelle vinduespudser; Glas Clean Plus er sikker

Vores professionelle vinduespudser er kraftfuld og efterlader ikke striber. En kraftig professionel vinduespudser er ofte undervurderet på arbejdspladsen. Mens du som professionel ved, at et godt produkt gør forskellen i din branche. Glass Clean Plus er også sikker. Vinduespudseren er uden CLP-tegn. Vinduespudseren kan også bruges som almindelig rengøringsmiddel. Overvej også rengøring af rustfrit stål, hvilket ofte er svært. Dette kan også gøres perfekt og stribefrit med Glass Clean Plus.

Kan også bruges som almindelig rengøringsmiddel

Den professionelle vinduespudser er nem at bruge og har en klar-til-brug formel. Du skal altså ikke fortynde det med fx vand. Som nævnt kan du også bruge produktet som generel rengøringsmiddel. Det betyder, at den udover at rense dine vinduer, glas og spejle også kan bruges på andre glatte overflader.

IT Udvendig rengøring af din bil

Dette alsidige produkt er også velegnet til rengøring af dine køretøjer, både indvendigt og udvendigt. Fjerner glatte overflader Glas Clean Plus dit indre og ydre fra snavs, fedt, nikotin, men også klæbemidler og silikonerester, rengørings- og voksrester. Det kan også ses som et professionelt rense-/affedtningsmiddel, som man renser, affedter eller affedter overfladen med, inden man klæber f.eks folier eller klistermærker. Overvej reklamebranchen.

konklusion

Denne alsidige professionelle vinduespudser, også affedtningsmiddel, Glas Clean Plus, bør ikke mangle i noget arbejdsmiljø. I nogle tilfælde kan det også være et sikkert alternativ til mange affedtningsprodukter, der indeholder skadelige fordampende stoffer. Du foretrækker at bruge dette produkt i kombination med vores Rene glashåndklæder PQ.