Reparer for stor eller forkert boring med vores flydende skrueholder

Vil du nemt og effektivt reparere en boring, der er for stor eller forkert?

Du genkender det sikkert. Du arbejder på et job på stedet; for eksempel under et renoverings- eller bæredygtighedsprojekt, eller du lige er flyttet og støder på en række udfordringer, såsom huller i vægge, der er for store eller forkert boret. Du ønsker at reparere disse huller. Og gerne på en enkel og effektiv måde, uden for meget besvær og uden at bruge for mange materialer. Vi har vores flydende skrueholder i vores sortiment til dig. Læs hurtigt videre.

flydende skrueholder

Vores flydende skrueholder; Væskeprop

En dyvel er et værktøj, der bruges til at fastgøre en genstand til et ikke-elastisk materiale. Propper placeres normalt i et præcist passende hul i det ikke-elastiske materiale. Vores væskeskrueholder er en hurtighærdende væskeprop, som er nem at bruge til mange typer installationsarbejde. Produktet klæber til mange overflader, såsom gipsplader, beton (natursten, kalksandsten, keramik, træ og isoleringsplader). Væskeprop er en glimrende erstatning for mange typer stik. Det sparer en masse arbejde og tid, at du ikke først skal lede efter den rigtige størrelse stik eller den rigtige type stik (der er en række forskellige typer og anvendelser)

Meget velegnet til hulrum i kombination med universalsigtemufferne

Den er også meget velegnet til hulrum; især i kombination med den universelle si ærmer. Sigtehylstrene fås i forskellige størrelser. Altså det ultimative produkt at bruge som multifunktionsprop og til at reparere huller, der er for store eller forkert boret.

En to-komponent polyurethan

Væskeprop, vores flydende skrueholder, er en to-komponent polyurethan. Det betyder, at den består af en A- og en B-komponent, A-komponenten er polyurethanbaseret og B-komponenten er hærderen. Efter hærdning er produktet modstandsdygtigt over for fugt og mange typer opløsningsmidler og kemikalier, har meget god stabilitet og har fremragende spaltefyldende egenskaber.

Egenskaber for vores væskeskrueholder

Efter påføring Væskeprop kan hurtigt slibes, bearbejdes og males over. Den hæfter sig på grund af sin sprudlende egenskab. Hvis du forestiller dig, at tørretiden kun er 5 minutter og åbningstiden er 40 sekunder, så er arbejdet gjort på ingen tid. Produktet har også en trækstyrke på 35Mpa (350 kg cm2). Derudover er produktet VOC-frit. VOC er den engelske forkortelse for Flygtige organiske forbindelser, det hollandske udtryk er VOS Flygtige organiske forbindelser. I dag er dette et væsentligt emne i renoverings- og bæredygtighedsprojekter, hvor menneskers sundhed udover miljøet også er centralt.

Efter brug af Væskeprop vi råder dig til at skære alt overskydende produkt væk. Dette kan gøres i løbet af få minutter med en snap-off kniv, efter længere tid er det klogt at fjerne den mekanisk, for eksempel ved hjælp af et multiværktøj med savklinge.

konklusion

 Ønsker du nemt og effektivt at reparere huller, der er for store eller forkert borede, kan du gøre det med vores Væskeprop.