Home / løsning / DreamClean rengøringskoncept

Dreamclean rengøringskoncept

  • Kan monteres på ethvert ønsket sted
  • Indeholder to komponenter af høj kvalitet
  • Også plejende funktion

PremTechs DreamClean koncept giver dig mulighed for nemt at lancere et komplet personligt hygiejnekoncept i din organisation. Dette koncept gør det muligt for dig og/eller dine medarbejdere at få adgang til løsninger, der bidrager til personlig hygiejne på ethvert ønsket sted. Udgangspunktet for dette koncept var enkelhed. Kvalitet er en selvfølge for os og at skabe sammenhæng mellem udfordringer og løsninger ligger i vores DNA.

HygiGel 70 er en håndgel baseret på 70% ethylalkohol, der hygiejnisk renser hænderne. Denne nærende håndgel virker inden for få sekunder efter, at den er gnid ind i hænderne. Ud over sine hygiejniske rengøringsegenskaber giver HygiGel 70 også effektiv pleje til dine hænder ved at tilføje plejende komponenter.

Der er ikke tilsat allergifremkaldende parfumeingredienser til produktet, og produktet er fri for traditionelle konserveringsmidler. Tilføjelsen af ​​de plejende komponenter sikrer, at du har betydelig mindre chance for tørre hænder, selv ved hyppig brug.

Power & Care sæbe

Power & Care sæbe

Power & Care Soap er en meget kraftfuld og hudvenlig håndrens. Denne specielle kombination opnås ved at tilsætte en esterblanding og en nærende olie. Power & Care Soapen er et cremelignende produkt og har en frisk æbleduft, som efterlader en behagelig duft på hænderne efter vask. På grund af tilsætningen af ​​den specielt formulerede majskerne vil der i de fleste tilfælde ikke forekomme hudirritation ved hyppig brug. Power & Care Soapen leveres i 350 ml tuber, som passer til holderne, men fås også i 3 liters gryder.