Vores omsorgsfulde garagesæbe
renser dine snavsede hænder

Genkender du det sikkert? Efter at have arbejdet på dit værksted, garage, trykkeri eller et sted på stedet (for eksempel malere), er dine hænder beskidte. Dine hænder er snavsede på grund af brug af fedt, fedt, olie og brændstoffer osv. Almindelig sæbe er desværre ikke tilstrækkeligt. Du vil have dine hænder grundigt rengjorte på én gang med den bedste værkstedssæbe. Da du vasker hænder flere gange om dagen, vil du naturligvis gerne have, at sæben er meget hudvenlig, udover at den har en kraftig effekt. Det du så har brug for er Påfør sæbe NF.

påføre sæbe nf

Vores værkstedssæbe; Apply Soap NF er miljøvenlig

En kraftig rensesæbe er ofte undervurderet på arbejdspladsen. Mens den stadig bruges flere gange om dagen på dit værksted. Det Påfør sæbe NF er også miljøvenlig. Værkstedssæben er opløsningsmiddelfri og indeholder ikke sand eller plastikkorn som krat, men formalede olivensten. Dette vil forhindre afløbet i at tilstoppe. Værkstedssæben er desuden økonomisk i brug og har en unik frisk duft, som alle oplever som behagelig.

Brug af vores værkstedssæbe

Vores værkstedssæbe, i daglig tale også kendt som garagesæbe, er behagelig at bruge. Tag en lille mængde sæbe på din hånd. For at få en god rengøring anbefaler vi at tilsætte lidt lunkent vand. Der skabes skum, som giver hænderne en blød følelse. Gnid derefter hænderne godt. Skyl derefter dine hænder med lunkent vand.

Du kan hænge værkstedssæben hvor som helst på dit værksted.

Ud over Påfør sæbe NF du kan også bestille de tilhørende varer, såsom pumpen og pumpeholderen. Disse varer kan bestilles separat. Garagesæbeholderen er nem at fastgøre til ethvert ønsket sted på dit værksted. Holderen leveres inklusive skruer og propperVil du hellere tage sæben med på stedet? Så er det også muligt! Pumpen har et robust håndtag og er derfor nem at bære.

konklusion

Denne værkstedssæbe bør ikke mangle på noget værksted, vores velrensende og plejende Apply Soap NF.