Multifunktionel interiørrens med skum

multifunktionel interiørrens

Leder du også efter en multifunktionel interiørrens?

Synes du også, at det er irriterende at skulle bruge flere rengøringsmidler til at rengøre dit interiør? Kunne du også tænke dig en multifunktionel interiørrens? Vi har vores multifunktionelle interiørrens MED skum i vores sortiment. Læs hurtigt videre.

Vores multifunktionelle interiørrens: Foam Clean Plus

Vores multifunktionelle interiørrens er en meget kraftfuld skumrens, takket være dens specielle sammensætning. På grund af dets meget stabile skum tillader den endda problemfri rengøring på lodrette flader, såsom loftsbeklædninger og lignende. Produktet er ideelt til rengøring af polstring, tekstiler, instrumentbræt og andre plastdele. Udover dens fantastiske renseegenskaber efterlader den også en meget behagelig duft, som tager den komplette rengøringsoplevelse til et højere niveau.

En praktisk spraydåse med stabilt skum

De Foam Clean Plus er nem at bruge og fås i en praktisk aerosolpakke på 500 ml. Man sprøjter produktet på polstringen eller på plastdelen, hvorefter det danner et stabilt skum med lang eksponeringstid. Dette gør det muligt at fjerne forureningen effektivt. Bagefter fjerner du resten af ​​skummet med vores UniWipes LV of Rengøringg Håndklæder PQ, hvilket resulterer i rent polstring med en vidunderlig frisk duft. Dette tager den komplette rengøringsoplevelse til et højere niveau. Vi råder dig altid til først at prøve produktet på et iøjnefaldende område.

Andre anvendelser, såsom rengøring af lys forurening på vægge og/eller lofter

Foam Clean Plus kan også bruges til at rense lys forurening på vægge og/eller lofter, takket være dens drypfri egenskab. Produktet er også ideelt til brug i indvendig konstruktion, køkkeninstallation og rengøring af glatte overflader. Vi anbefaler vores Glass Clean Plus til stribefri rengøring af glas.

konklusion

Denne alsidige multifunktionelle interiørrens, Foam Clean Plus, er uundværlig i enhver industri! Med sin kraftfulde skumformel og forskellige anvendelser giver produktet en effektiv og bekvem løsning til alle dine rengøringsbehov.