Maskering af forskellige overflader bliver en barneleg med os omfattende udvalg af multifunktionel klæbende tape

1. Maskering af følsomme overflader

Du genkender det. Du ønsker at maskere en bestemt overflade af, for eksempel tapet. Tapet er som bekendt en meget følsom overflade, der let bliver beskadiget. Hjemme-have-og-køkken malertapen er ikke egnet til dette. Der opstår ofte problemer, især når man forsøger at fjerne disse bånd. Dette forårsager uoprettelig skade på tapetet eller andre overflader.

multifunktionel klæbende tape

Mød vores Maskeringstape Lilla PQ. Vi har et multifunktionelt klæbende tape i vores sortiment, som du kan bruge på en følsom overflade, såsom tapet. Vi anbefaler også vores på nylakerede og/eller malede overflader Maskeringstape Lilla PQ.

Denne maskeringstape er en lav-klæbende malertape i topkvalitet, lavet af tyndt washi-papir og trykfølsomt akryl. Den har en lav initial klæbekraft og efterlader ingen klæbemiddelrester, når den fjernes. Så det kan fjernes nemt og sikkert. Og på trods af at den er nem at fjerne, giver denne tape et meget jævnt resultat under malerarbejdet og med den korrekte påføring (ved brug af tape-rulle), vil ingen maling krybe bag tapen.

De Maskeringstape Lilla PQ fås i forskellige størrelser.

2. Maskering af ujævne overflader

Jeg er sikker på, at du også genkender dette scenarie? Du ønsker at maskere en overflade, der har ufuldkommenheder. Dette bliver svært med malertape til hjemmet og haven. Det hæfter dårligt på grund af ujævnhederne, og der skabes små mellemrum mellem tapen og overfladen. Dette får maling til at lække ud på overfladen.

Vi har et multifunktionelt klæbebånd i vores sortiment, der forhindrer lækager. Dette er Maskeringstape Grøn. Den relativt tykke malertape absorberer perfekt ufuldkommenheder, hvilket gør denne tape velegnet til mange typer applikationer. Det er også en fantastisk tape til at klæbe gipstæppe til fx gulve; den er meget stærk og kan alligevel fjernes uden problemer. Men dette produkt er også perfekt til brug på en overflade som natursten.

En anden god anvendelse er, at tapen også er særdeles velegnet til at bundte ting på (tænk på lameller, fodlister, stållister osv.) og at det nemt kan fjernes bagefter uden klæbemiddelrester. gaffatape er et problem.

De Maskeringstape Grøn er fremstillet på basis af crepepapir og harpiks, er UV-bestandig i op til 3 uger og har en fleksibilitet på 10%, hvilket gør tapen nem at placere.

De Maskeringstape Grøn fås i forskellige størrelser.

3. Meget tæt afdækning af overflader og/eller malede kanter

Sidstnævnte scenarie er sandsynligvis ikke ukendt for dig. Du ønsker at maskere din overflade og/eller male kanter tæt. Dette giver ofte heller ikke den ønskede effekt med et hus-have-og-køkken malertape. Tapen rives, så der er ingen rene linjer. Denne tape kan også forblive på plads i længere tid uden at efterlade klæbemiddelrester, selv til udendørs applikationer. hvilket bånd kan du bruge i denne situation?

Vi har naturligvis også svaret på dette spørgsmål og et passende produkt til dig i vores sortiment. En multifunktionel klæbende tape, den Masking Tape Gold PQ. På grund af den specielle sammensætning af denne tape er produktet meget modstandsdygtigt over for rivning på både enden og siderne. Det er præcis, hvad du leder efter!

Den multifunktionelle selvklæbende tape er en topkvalitets malertape lavet af tyndt washi-papir og trykfølsomt akryl.

De Masking Tape Gold PQ fås i forskellige størrelser.

forberedelse

Inden du bruger vores Masking Tape, skal du naturligvis sikre dig, at overfladen er helt ren og fri for fedt. Til dette bruger du vores UniSolve Spray of Plasto rengøringsmiddel.

Efter påføring af den korrekte maskeringstape, tryk den fast for at aktivere det trykfølsomme lag. Maskeringstapen er ikke egnet til fugtige eller våde overflader.

konklusion

Nu hvor du har truffet det rigtige valg til afmaskning af din overflade og/eller malede kant, ønsker vi dig held og lykke med dit projekt.