Vedligehold og smør forskellige dele af dine maskiner hos os tyktflydende krybefedt

Det ideelle viskøse krybefedt til alle dine maskiner

Din virksomhed indeholder forskellige maskiner med roterende, bevægelige, hængslede eller glidende dele. Du vil selvfølgelig gerne have, at disse maskiner holder længe. Ud over intensiv og daglig brug, som de selvfølgelig er beregnet til, skal disse maskiner også vedligeholdes ordentligt. Og i særdeleshed smøringen af ​​de forskellige belastede dele, såsom et tandhjul, et hængsel, kæder, spindler, glidedele osv. Til dette bruger du vores alsidige og tyktflydende krybefedt. Multi fedt.

tyktflydende krybefedt

Viskøst gennemtrængende fedt; skal påføres som et flydende stof

På grund af den specielle formulering vil den endda kravle til steder, der er svære at nå, og stadig give et fast fedtstof, der bliver på plads, efter at drivmidlet er fordampet. Multi Grease er et fedt af ekstrem høj kvalitet, der er ideelt som universalsmøremiddel på grund af dets fremragende tryk- og temperaturbestandighed. I starten flydende ved påføring, så den kan trænge dybt ind mellem delene. Når opløsningsmidlet er fordampet, forbliver et dejligt fast og trykfast fedtstof. Disse egenskaber gør Multi Grease særdeles velegnet til at smøre dele, hvor metal gnider på metal. Multi fedt er ideel til smøring af dørspærrer, vinduesmekanismer, pedaler, hængsler, gear, bremsedele, lejer osv., hvor det er vigtigt, at smøringen foregår mellem og ikke på metallet.

Produktet er viskostatisk

Multi Grease er også viskostatisk; det vil sige, at egenskaberne bevares over et bredt temperaturområde, hvilket altid garanterer optimal smøring. Multi Grease er meget modstandsdygtig over for højt tryk og høje temperaturer fra -20°C til +155°C (spidsbelastning på +220°C). Det unikke ved vores Multi Grease er, at det tilpasser sig temperaturen, normalt bliver et fedt tyndere ved højere varme (Multi Grease bliver tykkere) og under kolde forhold bliver et standard fedt normalt stift og stift og Multi Grease forbliver mere fleksibelt.

Et multifunktionelt produkt

Vores tykke, gennemtrængende fedt er på grund af sin specielle sammensætning og tilsatte additiver vandafvisende og giver en god beskyttelse mod korrosion, mens gummi og plast ikke påvirkes. På grund af sin milde sammensætning og modstandsdygtighed over for svage syrer er produktet også velegnet til mange typer plast. Derudover er produktet let i farven, hvilket gør det perfekt til brug på synlige dele. Det er også et produkt, der kan bruges som en bedre variant af såkaldte kædesprays

Brugen af ​​vores tyktflydende gennemtrængende fedt; Multi fedt

Naturligvis skal du først rense overfladen grundigt (til dette råder vi dig til at bruge vores UniSolve Spray of Dele renser før brug), tør og "fri for fedt". Dette gør det muligt for Multi Grease at udføre sit arbejde godt. Det tyktflydende krybefedt kommer i en praktisk spraydåse med dyse, som giver et målrettet sprøjtemønster. Ryst dåsen godt inden brug. Spray direkte på den del, der skal smøres, og lad den blinke kortvarigt.

konklusion

Multi Grease er på grund af sin gennemtrængende og viskostatiske evne den ideelle partner, selv i vanskelige situationer, som et tyktflydende krybefedt til smøring af forskellige belastende dele af din maskine!