Home / Limning af spejle

Limning af spejle

I sanitære områder er spejle ofte fortrinsvis usynligt fastgjort til overfladen af ​​æstetiske årsager. Til denne applikation anbefaler vi vores PremTack at bruge. PremTack er en klæbende tætningsmasse med en hidtil uset høj initial klæbeevne. På grund af sin specielle sammensætning vil PremTack ikke påvirke bagsiden (ofte fremstillet med et sølvlag/blylag/kobberlag, som er afsluttet med et belægningslag). Det er vigtigt, at du arbejder med et spejl, der har en minimumstykkelse på 7 MM. Derudover skal du sikre dig, at både overfladen, hvorpå spejlet er påført, og overfladen af ​​spejlet er plan. Overfladen skal desuden være ren, tør og fri for fedt. I de fleste situationer kan du arbejde med UniSolve Spray. Læs det tekniske datablad for UniSolve Spray for bearbejdningsinstruktioner og substraternes egnethed.

 

Når du anvender PremTack, skal du altid arbejde med Pyramidemundstykke. Denne dyse sikrer, at luftindfangning forhindres, og at det er let at realisere et 3 MM tykt klæbelag. Denne tykkelse er nødvendig for optimal styrke af klæbebindingen og tilstrækkelig plads mellem spejlet og underlaget, så der er tilstrækkelig ventilation. Det er også vigtigt, at du kun arbejder med lodret perlelim. Dette fremmer også styrken af ​​klæbebindingen og ventilationsmulighederne.

 

Vælger du at forsegle ydersiden af ​​spejlet efter montering af spejlet for at forhindre indtrængning af fugt, råder vi dig til at gøre dette efter mindst 96 timer. På denne måde forhindrer du denne forsegling i at hindre hærdningsprocessen af ​​PremTack.

 

Bemærk: Dette råd er baseret på spejle fremstillet i henhold til; DIN EN 1036-2. For alle andre spejle, inklusive plastikspejle, sikkerhedsspejle eller spejle med varme, bedes du kontakte din spejlleverandør.

 

Læs mere om PremTech fugetætningssystem >>