Fjern fedt fra din overflade med vores Plast affedtningsmiddel

Fjern sikkert fedt fra overflader som det første trin i forarbejdningsprocessen

Du vil genkende det! Du vil male eller lime noget. Ved maling, hvor man ønsker et optimalt malingslag, er det afgørende at gøre overfladen helt fri for fedt og snavs. Uanset materiale, såsom træ, sten, fliser, plast, folie eller metal. Uden først at affedte og fjerne støv fra overfladen, vil du efterfølgende opleve problemer som dårlig vedhæftning, revner, misfarvning og afskalning af malingen. Ved først at rense og affedte overfladen grundigt, kan du nyde det nye lag i længere tid. Du bruger dette til dette Plasto rengøringsmiddel som et ideelt og sikkert affedtningsmiddel.

Plasto rengøringsmiddel

Specielt udviklet til rensning af plast, der gennemgår yderligere behandling

Plasto Cleaner er et affedtningsmiddel, der er specielt udviklet til rensning af plast, der gennemgår yderligere behandling. På grund af sin unikke sammensætning trænger produktet sikkert dybt ind i plastens porer. Plasto rengøringsmiddel fordamper hurtigt og efterlader ingen rester. Vores plastaffedtningsmiddel er desuden antistatisk og fjerner klæbemiddelrester, olie, fedt, snavs og silikone. Og er velegnet til næsten enhver plastik.

I nye situationer anbefaler vi bestemt denne plastaffedtningsmiddel Plasto Cleaner

I nye situationer for tætning, anbefaler vi dig at vælge Plasto Cleaner. Ved renovering og/eller fjernelse af gamle fugemasserester anbefaler vi at bruge et andet valg af affedtningsmiddel, nemlig vores Unisolve spray.

Anvendelse af plastaffedtningsmiddel Plasto Cleaner

Der er mange anvendelsesmuligheder med vores sikre/venlige affedtningsmiddel. Vi råder dig til at bruge Plasto Cleaner som 1. trin i processen Fugetætningssystem fra PremTechnår det drejer sig om en ny situation. Også i svømmebassinbyggeri som forbehandling til fugemasse og/eller klæbemidler og til limning af folie og/eller montering af diverse gennemføringer eller belysning i folie. Det er også et perfekt affedtningsmiddel, som sikkert kan bruges på alle slags materialer, der findes i sektorer som indendørs konstruktion, standkonstruktion og reklamebranchen.

KONKLUSION

Fjernelse af fedt og snavs fra din overflade med vores Plastic Degreaser, som et første skridt, vil give dig flotte resultater i opfølgningsprocessen.