Vores lækagedetektor spray "Leak Tracer" vil finde
gas- eller luftlækager

Har du en gas- eller luftlækage, eller vil du tjekke reparationsstedet?

Genkender du det sikkert? En maskine eller enhed virker pludselig ikke længere eller fungerer ikke længere korrekt. Eller under det periodiske eftersyn bemærker du, at der skal være en utæthed et sted i et af rørene, der fører til forsyningen af ​​maskinen eller apparatet. Men hvor er lækagen præcist placeret?

 

 

Lækagesporer

Det er ikke svært at opdage en gas- eller luftlækage

Det er ikke en vanskelig opgave at opdage en lækage. Du kan selv opdage/finde/lokalisere gas- eller luftlækagen med vores Lækagesporer. Det er en praktisk dåse, der kan bruges til at kontrollere rør, slanger, armaturer, kompressorer, klimaanlæg, trykbeholdere, systemer med brandfarlige gasser, flangeforbindelser, svejsesømme, skrueforbindelser, rørledninger, bildæk mv.

Hurtig gas- eller luftlækagedetektion med Leak Tracer

Med vores nyeste produkt Lækagesporer du kan hurtigt finde gas- eller luftlækagen. Du holder sprayen nær det eller de rør, du vil kontrollere. Man sprøjter fra en afstand på 10 cm over hele røret. Produktet har en dejlig skummende effekt. Når lækagen er opdaget, vil der forekomme synlig stabil bobledannelse.

Den ikke-ætsende lækagedetektorspray kan også bruges til kontrol af reparationsstedet

De Lækagesporer kan også bruges til efterfølgende at tjekke et reparationssted på et gas- eller luftrør. Efter reparationen sprøjtes over det reparerede område. Hvis der ikke dannes bobler, er reparationen blevet gennemført med succes, og området er blevet repareret korrekt. Din maskine er tilbage til normal.

konklusion

Vil du hurtigt og nemt opdage/finde en gaslæk eller luftlækage i dine rør eller vil du tjekke området efter en reparation? Så brug vores handy og handy Leak Tracer.