Home / Lufttæt bygning med PremTech

Lufttæt bygning med PremTech

Lufttæt byggeri bliver et stadig vigtigere tema i byggeriet og vil fortsat blive brugt flittigt i mange byggeprojekter i de kommende år. Når man taler om lufttæt konstruktion, refererer det normalt til at begrænse energitabet så meget som muligt. Når energitabet er begrænset, når rum i bygninger hurtigere de ønskede temperaturer, hvilket resulterer i lavere energiforbrug og reduktion af CO2-udledning.

 

 

Energiydelse

 

For at udtrykke bygningers energimæssige ydeevne har regeringen opfundet begrebet 'EPC-værdi'. En bygnings EPC-værdi udtrykker den pågældende bygnings energieffektivitet i et tal. Alle nybyggerier opført fra 1. januar 2015 skal opnå en EPC-værdi på 0,4. Fra 2020 skal der endda opnås en EPC-værdi på 0,0. Det betyder, at fra 2020 vil alle byggede boliger være energineutrale.

 

 

PremTech den perfekte partner

 

Fordi PremTech har mange års erfaring med tætning og limning og vores sortiment er fuldt gearet til dette, har vi sammensat et perfekt system til at gøre lufttæt konstruktion nemmere, mere effektiv og hurtigere for dig. En kombination af tape og en spraybar MS-polymer skaber en helt unik kombination af produkter, der sparer dig tid, penge og sikkerhed. Er du interesseret? Vi vil med glæde fortælle dig alt om det!