Kraftig skumrens
renser næsten alle overflader

Multifunktionelle applikationer

Genkender du det sikkert? Du skal rengøre diverse glas- og plexiglasruder indvendigt og udvendigt (campingvogne og autocampere, lastbiler, rengøringskøretøjer osv.). Du ønsker også at rengøre tekstilerne på for eksempel campingvogne & campere eller polstringen på din flåde. Endelig kræver instrumentbrættet, plasttrapperne og andre plastdele på dine maskiner og værktøj også regelmæssig rengøring.

skumrenser skumrens til alle formål

Ét rengøringsmiddel til alle

Du har mange forskellige typer rengøringsmidler på hylden. Men du foretrækker faktisk at have én renser på dit værksted, som kan bruges på mange forskellige overflader. Så vælg vores kraftfulde skumrens, den Skumrens til alle formål 600 ml.

Kraftig rengøring

Fra nu af behøver du kun ét produkt til at rense forskellige typer pletter. Det kan være nikotin-, fedt- og smudspletter på forskellige overflader som fx plexiglas, plastikvinduer i campingvogne og plastik som fx hjulkasser til lastbiler. Vores universalskumrens 600 ml er en kraftig skumrens, der kan bruges til forskellige stoffer og møbelmaterialer, såsom plastik, læder, himmel, tæpper osv. Den renser også glas uden striber.

Miljøvenlig

Skumrenseren er mere miljøvenlig, fordi den er silikonefri. Grundlaget er vand, opløsningsmidler og overfladeaktive stoffer. Den efterlader også en utrolig frisk citrusduft, som alle oplever som behagelig.

Let at bruge

Skumrenseren er nem at bruge. Hold dåsen cirka 20 cm væk fra den genstand eller de overflader, du vil rengøre. Der skabes et hvidt skumlag, som du lader virke i et par sekunder. Hvor snavset er placeret, vil skummet virke; Det er her såkaldte bobler skabes. Herefter tørrer du området med vores Rengøringshåndklæder PQ (rød). Du vil blive overrasket over resultatet.

Herunder applikation i mobilitetssektoren

All Purpose Foam Cleaner 600 ml kan bruges i forskellige sektorer, men bestemt også i mobilitetssektoren. Tænk på autocamper- og campingvognssektoren, lastbil- og bilsektoren. Du vil gerne kunne rengøre både indvendigt og til dels udvendigt nemt og hurtigt.

konklusion

Du vil blive overrasket over de mange applikationer og bekvemmeligheden ved vores Skumrens til alle formål 600 ml. Dette produkt bør ikke mangle på dit værksted. Det giver en alt-i-én løsning til en lang række rengøringsbehov. Vælg bekvemmelighed, effektivitet og et skinnende resultat med vores kraftfulde skumrens.