Home / Kimband, men bare en lille smule bedre!

Kimband, men bare en lille smule bedre!

Kim band er et af de ældste materialer, der bruges i byggeverdenen. Produktet bruges som ekstra lås på døren i våde områder som badeværelser. En påført tape kan helt sikkert tilbyde en løsning, når fugesømme svigter på grund af for eksempel dårlig påføring. Kimband anvendes også ved kælderetagernes tilslutninger til opretstående murværk.

 

Systemet med at anvende kimband fungerer som følger. Du starter med at påføre pastaen de steder, hvor hagebåndet er placeret. Efter placering presses hagebåndet ind i pastaen. Derefter lægges et ekstra lag pasta over lænsen. Når disse trin er gennemført, er der oprettet en optisk forsegling. Denne form for tætning er dog så følsom over for fejl (tænk på folder i båndet), at der slet ikke er nogen garanti. Desuden er det kun hjørnerne, der er forseglet, så vand, der løber langs dækket, kan stadig forårsage skade.

 

Det vandtætte system

Af de årsager, der er beskrevet ovenfor, har PremTech udviklet et system, der ikke kun giver dig meget mere sikkerhed. Applikationen er også betydeligt enklere. Vi har kaldt dette system for PremTech WaterTight System. Så vil du også opleve sikkerheden og enkelheden i PremTechs WaterTight System? Så kontakt os hurtigt. Vores team af rådgivere har national dækning og er altid meget villige til personligt at forklare fordelene ved dette system og/eller give dig en demonstration på stedet!

 

Komponenterne i dette system er Forsegling og lim til tætning af sømmene i hjørnerne og Sprayforsegling for at realisere den egentlige segl.