Ceramic Grease EP

keramisk fedt

  • Beskytter mod korrosion
  • Indeholder ingen metalpartikler
  • Høj temperatur modstand
  • Høj trykmodstand

Keramisk fedt med høj tryk- og temperaturbestandighed? Vi har udviklet dette produkt i form af Ceramic Grease EP. Ceramic Grease EP er en højkvalitets, universelt anvendelig anti-slid- og montagepasta, der har en meget høj trykmodstand. Fordi dette keramiske fedt er beriget med keramiske partikler, har det meget gode smøreegenskaber.

Keramisk fedt med hidtil uset høj temperaturbestandighed

Ceramic Grease EP beskytter mod korrosion og har vandfortrængende egenskaber. Takket være sin unikke sammensætning holder Ceramic Grease EP gevindforbindelser normale, selv efter længere tids udsættelse for varme og atmosfæriske påvirkninger. En anden unik egenskab ved dette produkt er dets temperaturbestandighed. Modstanden over for kontinuerlig belastning er mellem -20°C til +140°C, og spidstemperaturmodstanden er ikke mindre end +1200°C.

Affedt underlaget

Inden du begynder at påføre det keramiske fedt på den ønskede overflade, er det vigtigt, at du affedter overfladen godt. PremTech har udviklet to perfekte produkter til dette. Det Dele renser er et hurtigt og kraftigt affedtningsmiddel, der kan bruges, når der ønskes hastighed. Dette kan for eksempel omfatte situationer, der involverer køretøjsbremsning. En anden god affedtningsmiddel er UniSolve Spray. Denne affedtningsmiddel bruges bedst, når der ønskes en længere kontakttid, eller når der arbejdes med mere følsomme overflader. Vi anbefaler, at du altid tester på forhånd med følsomme overflader!

Emne: 800546
Farve: Hvid | Pakket pr. 12 | Indhold: 500 ML