Actueel

Omfattende sortiment
med maskeringstape af høj kvalitet

I begyndelsen af ​​2021 blev vores sortiment udvidet med 3 maskeringstape af høj kvalitet. I mange processer, hvor vores produkter anvendes, er tilstødende materialer beskyttet mod uønsket forurening. Vi så, at vores kunder brugte alle PremTech produkter, som systemerne ofte foreskriver, men at der manglede Masking Tapes i vores produktsortiment.

Maskeringsbånd

Efter en periode på 2 års udvikling, har vi stolt introduceret 3 varianter af Masking Tape, som ofte omtales som malertape. den grønne sort, den grønne maskeringstape, er en vandafvisende tape, der er relativt tyk og stærk. Dette produkt er fremstillet på basis af crepepapir og harpiks og kan perfekt påføres på ujævne overflader.

De Masking Tape Gold PQ er vores gul/guld variant. Ekstremt rene kanter opnås med denne malertape. Det klæbende lag på Masking Tape Gold PQ efterlader ingen rester og er meget modstandsdygtigt over for UV, vand og høje temperaturer. Denne tape er lavet af washi, som betyder "japansk papir" på japansk. Kvaliteten af ​​washi er meget høj, hvilket også sikrer, at denne tape ikke efterlader limrester i op til 6 måneder.

Det tredje bånd er rækken er vores Maskeringstape Lilla PQ. Masking Tape Purple PQ er en topkvalitets lavthæftede malertape lavet af tyndt washi-papir. Med denne tape er det muligt at beskytte følsomme overflader, såsom tapet og/eller nylakerede eller malede overflader, uden at risikere at beskadige overfladen. Det unikke ved denne malertape er dens meget lave klæbestyrke, som praktisk talt garanterer nem og sikker fjernelse.